arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
Kiút/megoldások

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Tatár József:Magyarország beavatkozása a Kaukázusba!

  2012.09.07. 20:53

Külpolitikai hangrobbanásnak lehetünk tanúi, Örményország megszakította velünk a diplomáciai kapcsolatot, Jerevánban magyar zászlót égetnek

Az ok: Pénteken Azerbajdzsánba érkezett és elnöki kegyelemmel kiszabadult Ramil Sahib Safarov. Safarov 2004-ben egy éjjel baltával agyonverte alvó örmény katonatársát a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem
kollégiumában, amiért életfogytiglani börtönre ítélték. Az ítélet szerint Ramil Safarov Sahib azért lépett be a hadseregbe, hogy minél több örményt öljön meg. Azerbajdzsánba érkezése után Ilham Aliyev államfő kegyelemben részesítette a gyilkosságot elkövető férfit, akinek így nem kell letöltenie büntetése hátralévő részét.

 

Tatár József: Lehet hogy megindult valami a magyar föld védelmében?

  2012.09.07. 20:25

Az osztrák gazdák panaszkodnak. Sérelmezik azt, hogy a magyar állam olyan intézkedéseket tervez, amely megfosztja őket a zsebszerződésekkel „összeokoskodott” földjeiktől. Nagy a felhördülés Ausztriában. Most az osztrákok kezdtek el oligarcházni, és meg akarják védeni az osztrák gazdák „jogos érdekeit” bizonyos magyar köröktől… (azt hiszem, ezt nem kell kommentálni.)


 

A magyar nemzet új meghatározása,

  2012.08.26. 11:37

avagy a nemzet új magyar meghatározása

Elfogadta a Magyarok VIII. Világkongresszusának Záró-konferenciája, 2012. augusztus 20-án, Budapesten

I. Fogalmak

 

1.1. A nép történelmi sorsközösségben születő és kibontakozó sajátos világ- és létértelmező szellemi és értékközösség. Ezen etnikai alapú közösség létrejöttének legfőbb feltétele és biztosítéka az anyanyelv és a terület kapcsolatteremtő közössége, a bevett szokások otthon(osság)teremtő rendje.

1.2. Nemzet az az 1.1. szerinti nép, amely fejlődése során eljut önrendelkezési igényének megfogalmazásáig és kinyilatkoztatásáig.

1.3. Az állam a nemzet (nemzetek) által létrehozott jogi és politikai intézményrendszer, amely annak (azoknak) létérdekeit képviseli, és ezen létérdekeknek akár kényszerrel is érvényt szerez.

1.4. Nemzeti közösségek azok a népek vagy néprészek, amelyek nem természetes úton, a történelmi együttélés során, hanem katonai vagy politikai erőszak hatására kerültek (ideiglenesen) valamely állam fennhatósága alá.

1.5. A népcsoport (etnikai csoport) az államalkotó nemzettel, ennek államterületén történelmi sorsközösségben élő más nyelvi és értékközösséghez (is) tartozó néprész.

1.6. Nemzeti kisebbség a valamely állam területére saját elhatározásából frissen betelepedett népcsoport (etnikai csoport), amely elfogadja az állam rendjét, és ennek fejében az egyetemes emberi jogokon túl kisebbségi jogokat élvez.

1.7. A nemzetiség fogalmát az elmúlt évtizedekben különböző államokban, mind a nemzeti közösség, mind a népcsoport, mind a nemzeti kisebbség fogalmának jelölésére használták. E jelentés-átfedés zavaró volta miatt jelen előterjesztésben e fogalmat nem használjuk, és használatát nem ajánljuk.

II. A magyar nép, a magyar nemzet, a Szent Korona országa

 

Szent István intelmei:

  2012.08.12. 09:10

Szent István intelmeit még fiához, Imre herceghez címezte, de minden utódjának szol. Az írás az elő írásos emléke a szent Hagyományak, azaz a Szent Korona eszmeiséghez, amely már konkrétan a tanhoz, azaz annak egyik megvalósulási formájához, az Apostoli királysághoz az úgy nevezett Történelmi alkotmányhoz köthető. A még korábbi történelmileg is elfogadottan bizonyított  egyesség a hagyomány alapja a Vérszerződés.

Árpád nemzet egyesített egyesüljünk most is!

Akaraki  2012.07.06. 20:45

Július elején a magyarság valódi múltját még el nem feledett csoprtja a nemzetet újraegyesítő Árpád apánkra emlékezik a Pozsonyi csata  kapcsán amely július 3la és 7e között ment végbe. Ám a múlton töprengeni csak akkor van értelme, ha abból tanulunk, ha merítünk belőle és megpróbáljuk a mába átültetni.
A  párhuzam a Pozsonyi csatát megelőző kor és a mai kor között meglepően sok.

Brindza András: A CIVILEK A MAGYAR NEMZETTŐL ÉS KORMÁNYTÓL NEM FÜGGETLEN -- VALÓDI MAGYAR NEMZETI BANKOT AKARNAK !

  2012.06.30. 09:06

Az Országgyűlés 2012. VI. 25-én kezdi tárgyalni az MNB-ről szóló új törvény tervezetet !
A válságért felelős pártokat ( MSZMP-MSZP, MDF, SZDSZ, FIDESZ-KDNP ) rossznak, bűnösnek, hiteltelennek és feleslegesnek tartó pártoktól független civilek az alkotmány mellett a mostani MNB-ről szóló törvényt is törvénytelennek ( illegitimnek ) tartják !!!

 

Patali Antal:Felhívás az önellátás és az önszerveződés megkezdésére és a már működő kezdeményezések összehangolására!

  2012.06.23. 08:06

Felhívás az önellátás és az önszerveződés megkezdésére és a már működő kezdeményezések összehangolására!

Mi van most Magyarországon?

A liberális-globalista világrendben a pénz van a középpontban. Minden ember és közösség élete, munkája úgy van megszervezve, hogy az a pénz tulajdonosainak a gyarapodását szolgálja. Ebben a rendszerben a kormánynak az a fő feladata, hogy ennek a rendszernek a fenntartását szolgálja, mert ellenkező esetben a hatalom valódi birtokosai eltávolítják. Emiatt mindnyájan „szenvedhetetlen rabiga” alatt nyomorgunk. Ez egy igazságtalan, pusztító értékrend, mert a pénz van a középpontban.

Mi a megoldás?

Meg kell szüntetnünk ennek az okát azzal, hogy egy másik értékrend alapján szervezzük meg az életünket és minden tevékenységünket abból a célból, hogy harmóniában, bőségben és közszabadságban éljünk. Vissza kell térnünk az ősi civilizációk értékrendjére, ami a harmónia fenntartását szolgálta.

Mit kell tennünk ennek érdekében?

„Csak” annyit, hogy újra megismerjük ezt az ősi értékrendet, és minél többen meghozzuk a döntést, hogy megvalósítjuk. Ugyanis minden földi hatalom az ember döntéséből fakad.

Magyar Nemzet- és Földvédelmi Közindítványt támogatók:

  2012.06.22. 18:14

Dr. Andrásfalvy Bertalan (ny. egyetemi tanár, Százak Tanácsa), Andrási Roland (Lőrinci), Balogh Péter (Székesfehérvár), Balogh-Takács Szilvia (Székesfehérvár), Becse Ildikó (Aba), Dr. v. Bene Gábor S. (közíró), Dr. Boór Ferenc (TAHSZ szóvivő, Fejér MAG Egyesület elnöke), Csike Endre (Szekszárd), Csikós Mihály (Szekszárd), Dobrováné Balogh Éva (Magyar Nemzeti Gárda Pártolói Kör vezetője), Dula István (Székesfehérvár), Dr. Feledy István (Magyar Szent Korona Alapítvány elnöke), Ferenc Krisztián László (Martonvásár), Fetzer János (TAHSZ főszervező), Futó László (Székesfehérvár),

Halász József: Gondolkodási mód (paradigma) váltás a gyakorlatban

  2012.05.06. 09:24

A szenvedhetetlen iga levetése a szabadságnak csak a lehetőségét adja meg.
A lehetőséggel élhetünk úgy, hogy megvalósítjuk a szabadságot, de élhetünk úgy is, hogy visszavesszük az igát.
Épeszű ember az előzőt választja.
Az EU, az IMF és a NATO tagságunkkal ránk erőltetett szenvedhetetlen iga most önmagától leszakad1. Ezt elősegíthetjük tagsági viszonyunk megszűntetésére irányuló népakarat kinyilvánításával, és az országok természetes együttélését jelentő kapcsolatrendszer kialakításával. Erre szolgálnak a népszavazásokat előkészítő aláírásgyűjtések.

 

Pataki Antal: Mit jelent az, hogy „nemzetben gondolkodni”?

  2012.03.19. 15:19

A Világmindenségben minden fizikai és nem fizikai jelenség részekből épül fel. Ezek a részek önmagukban is teljesek, működőképesek, de együtt sokkal többet jelentenek, mint a mennyiségük összege, ezért az integrál szemléletben a „rész-egész” elnevezést kapták. Azonban ez a „többlet” minőségi többletet jelent: ami kikerekedik a részek összességéből, az már egy egészen más valami –ami szintén csak egy része egy még nagyobb és „még másabb” valaminek.
 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?