arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
Kiút/megoldások
Kiút/megoldások : Patali Antal:Felhívás az önellátás és az önszerveződés megkezdésére és a már működő kezdeményezések összehangolására!

Patali Antal:Felhívás az önellátás és az önszerveződés megkezdésére és a már működő kezdeményezések összehangolására!

  2012.06.23. 08:06

Felhívás az önellátás és az önszerveződés megkezdésére és a már működő kezdeményezések összehangolására!

Mi van most Magyarországon?

A liberális-globalista világrendben a pénz van a középpontban. Minden ember és közösség élete, munkája úgy van megszervezve, hogy az a pénz tulajdonosainak a gyarapodását szolgálja. Ebben a rendszerben a kormánynak az a fő feladata, hogy ennek a rendszernek a fenntartását szolgálja, mert ellenkező esetben a hatalom valódi birtokosai eltávolítják. Emiatt mindnyájan „szenvedhetetlen rabiga” alatt nyomorgunk. Ez egy igazságtalan, pusztító értékrend, mert a pénz van a középpontban.

Mi a megoldás?

Meg kell szüntetnünk ennek az okát azzal, hogy egy másik értékrend alapján szervezzük meg az életünket és minden tevékenységünket abból a célból, hogy harmóniában, bőségben és közszabadságban éljünk. Vissza kell térnünk az ősi civilizációk értékrendjére, ami a harmónia fenntartását szolgálta.

Mit kell tennünk ennek érdekében?

„Csak” annyit, hogy újra megismerjük ezt az ősi értékrendet, és minél többen meghozzuk a döntést, hogy megvalósítjuk. Ugyanis minden földi hatalom az ember döntéséből fakad.


Mi a lényege ennek az ősi értékrendnek?

A legfontosabb alapelve az, hogy minden esetben az ember van a középpontban. Ezt csak a teljes szabadság birtokában lehet megvalósítani, aminek az alapja az ÖNELLÁTÁS, az ÖNSZERVEZŐDÉS és az ÖNVÉDELEM képessége. Mindez csakis akkor működik, ha a döntés joga ott van, ahol a döntési helyzet felmerül. A döntési helyzet ott merül fel, ahol az emberek élnek, dolgoznak, pihennek: a településeken! Ezért ez a rendszer alulról épül fel, a teljes önellátással rendelkező települések összehangolt hálózataként. Emiatt a legfontosabb jogszabály a településeknek a saját működésüket szabályozó döntései, vagyis a Települési Törvények. A magasabb szerveződési szintek, a járások, a megyék és az országos szervek csak a tevékenységek összehangolását végzik a harmónia megteremtése és fenntartása céljából. Ennek az ősi értékrendnek, ami bizonyítottan legalább 6000 éves, Szent Korona Értékrend a neve, és egy mondatba összefoglalva így hangzik: A Szent Korona Értékrend a társadalom megszervezésének az a módja, amikor az állam a fennhatósága alatt álló területen a Teremtés kibontakozásával (vagy ha úgy tetszik: az élet áramlásával) összhangban szervezi meg és támogatja az emberi közösség működését, úgy, hogy az minden létező legjavát szolgálja. Az így működő ország pedig a Gondoskodó Magyarország. Az államformája közszabadságon alapuló demokrácia (és nem királyság!)

Miért jó ez nekem, aki ezt olvasom?

Ez a rendszer a harmónia megőrzését szolgálja, azzal az elvvel, hogy minden döntés úgy születik meg, hogy az minden létező legjavát szolgálja. Ebből kifolyólag sem belső, sem külső kiváltságos csoportok öncélú érdekei nem érvényesülhetnek, ezért politikai pártok sem létezhetnek. Így még a kormánynak sincs önálló érdeke, ezért ilyenekre pénzt sem szedhet tőlünk. Minden a településeken történik, ahol élünk, ezért mindent az adott település közössége dönt el és hajt végre. Ebből az következik, hogy a Gondoskodó Magyarországon nincs adó, tb-járulék, áfa-béfa-céfa, sőt, semmilyen központi elvonás sem, és nincsenek „fentről” előírt, bonyolult és átláthatatlan jogszabályok sem, amik megzavarnak az igazság meglátásában és megőrzésében. Nincs senki, aki a fejem fölött eldöntené, hogy nekem mi a

jó, mert azt csak én tudom. Az államnak azt kell óvnia minden külső és belső veszélytől, hogy ez az ősi rend működjön, és azt, hogy minden közösség minden értéke az azt megteremtő közösséget szolgálja. Az államnak ehhez is szüksége van erőforrásra, amit szintén az önellátó települések összehangolt hálózata teremt meg. Ez a gyakorlatban úgy történik, hogy az adott település a valós szükségleteinél mindenből 10%-kal többet állít elő, ami a járások, megyék, és az országos szintű összehangoló tevékenységek fedezetét biztosítja.

Ez azt eredményezi, hogy Ön, aki olvassa ezt, szabadságban, bőségben és harmóniában fog élni, sőt, az utódai is! De van egy rossz hírem is: EZT SENKI SEM FOGJA MEGVALÓSÍTANI ÖN HELYETT!!!

„Felvillanyozódtam! Mit tehetek én a közös cél érdekében?”

a) Szellemi előkészületként fontos, hogy részletesebben is megismerje a Szent Korona Értékrendet, és tudatosítsa magában, azt is, hogy ez NEM AZONOS a jelenleg még valamivel közismertebb Szent Korona-tannal!!!

b) A gyakorlati munkához pedig néhány ötlet, a teljesség igénye nélkül:

- Elkerülhetetlen az, hogy meghozza a döntést, hogy mostantól másként tekint a világra. A megoldás kulcsa a mi kezünkben van, és így az Önében is. A jövő a mi döntéseink szerint, és a mi tetteink következményeiként alakul. Akár hiszi, akár (még) nem, ebben Önnek személy szerint is nagy hatalma van! Akár már most elkezdheti a településén az önszervező munkát! Senki sem fog Ön helyett az Ön érdekében cselekedni, ezt sem pártok, sem csoportosulások nem fogják megtenni. Szinte mindegyikük a saját részérdekei védelmére koncentrál, emiatt a közszabadságot biztosító Szent Korona Értékrend terjesztése és megvalósítása nem érdeke. Mindenkinek van olyan képessége, amivel hozzájárulhat a közös teremtéshez! Keresse meg bátran a településén azokat az embereket, akik már most is hasonlóan gondolkodnak, és beszélgessenek a jövőről, a közös együttdolgozásról!

- Az is hasznos lehet, ha megkeresi azokat a közösségeket, akik valahol máshol már megtették a kezdeti lépéseket, és segítséget kér tőlük a munka megkezdéséhez.

- A teljes önellátás és önigazgatás megszervezésének az elkezdéséhez elkerülhetetlen összeírni egy család éves szükségletét az alapvető élelmiszerekből, hogy a település élelmiszer önellátását meg lehessen tervezni. Szükséges felmérni azt, hogy ezek közül mit nem tud előállítani az Ön települése, mert akkor ezeket a lehetséges legközelebbi településsel együttműködve kell előállítani. Amikből az Ön települése a települési igénynél többet is képes előállítani, azokból tervszerűen többletet kell termelni, hogy legyen cserealap a hiányzó szükségletek kielégítésére. Ez az együttműködés jelenti az önellátó települések összehangolását. Fontos tudni, hogy ez csak az első lépés! Az ember a munkájával nem csak anyagi, hanem szellemi és lelki értéket is előállít, és a harmonikus élethez is pont ezekre van szüksége: fizikai, szellemi és lelki táplálékra! A teljes önellátás azt jelenti, hogy a közösség maga gondoskodik pl. az orvos, tanító, lelkész stb. kineveléséről a közösség tagjai közül, mert ezek alapvető feladatok egy közösség összetartó erejének a fenntartásában! (Ha csak „öncélúan”, a saját megélhetésük miatt fognak össze néhányan élelmiszertermelésre, és ezt nem hangolják össze az adott területen élő embereknek a létszükségleteikből fakadó igényeivel, akkor megtörténhet, hogy többet termelnek, mint amire szükség van, és az is lehet, hogy igény kielégítetlenül marad. Többlet termelés esetén megtörténhet, hogy a termelők reklámmal, manipulációval veszik rá az embereket, hogy ezeket a termékeket válasszák más termékek helyett, a mesterséges kereslet-létrehozás pedig a liberális-kapitalista világrend lényege, és ez a módszer nem egyeztethető össze a Szent Korona Értékrenddel!!!)

- A Gondoskodó Magyarország megteremtésében nagy előrelépés lenne az is, ha akár Ön, aki ezt most olvassa, megszervezi az előállítását és a használatba vételét alternatív energiaforrásoknak, és minden olyan módszernek, aminek a segítségével ön és a települése függetlenedhet a monopolhelyzetben lévő drága elosztó rendszerektől!

Ellentétes a Szent Korona Értékrenddel, mert a manipulációt teszi lehetővé:

- nem szabad az önellátás megszervezésébe alapítványi pénzt, állami támogatást, pályázati pénzt, pártoktól származó pénzt, feltételekhez kötött adományt bevonni,

- az önellátás megszervezése és a Települési Törvények megalkotása során egyetlen személy, vagy csoport sem élvezhet semmilyen jogcímen semmilyen előnyt, mert ha ez bekövetkezne, az azt jelentené, hogy az egész nem más, mint az előnyt élvezők speciális gazdasági vállalkozása. Emiatt a közös munka megszervezése sem lehet jövedelemszerző tevékenység, csak szolgálat!

 

A már működő kezdeményezéseket összehangolt munkára hívom: tűzzék ki célul a Gondoskodó Magyarország Szent Korona Értékrend szerinti megteremtését! A sok gyöngyszem is csak akkor lesz gyönyörű ékszer, ha meghatározott módon összerendezzük őket!

Jelenjen meg az a személy, akit a bölcsessége, a tapasztalatai és a képességei alkalmassá tesznek arra, hogy országos szinten összehangolja a feladatokat és a cselekedeteinket, és a vezetésével a Szent Korona Értékrend iránymutatása alapján megvalósuljon a Gondoskodó Magyarország!

Ezennel felajánlom a tudásomat és a segítségemet minden közösségnek, aki igényli. Jelenleg arra vagyok képes, hogy egy előadás vagy beszélgetés során részletesebben is megismertessem a Szent Korona Értékrendet, és annak a segítésére, hogy a Szent Korona Értékrend hogyan érvényesülhet egy döntés előkészítése, a döntés meghozatala, majd a döntés végrehajtása során.

Az ennél mélyebb szintű iránymutatásra jelenleg dr. Halász Józsefet tartom alkalmasnak, aki már hosszú évekkel ezelőtt kidolgozta a Gondoskodó Magyarország teljes jogszabálytervezetét, és aki azóta is annak a tisztaságát őrzi.

Tatabánya, 2012. Ígéret hava (május) 13.

Áldás kísérjen az utadon!

Szeretettel: Pataki Antal a Szent Korona Értékrend tanítója

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK