arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
Kiút/megoldások
Kiút/megoldások : Árpád nemzet egyesített egyesüljünk most is!

Árpád nemzet egyesített egyesüljünk most is!

Akaraki  2012.07.06. 20:45

Július elején a magyarság valódi múltját még el nem feledett csoprtja a nemzetet újraegyesítő Árpád apánkra emlékezik a Pozsonyi csata  kapcsán amely július 3la és 7e között ment végbe. Ám a múlton töprengeni csak akkor van értelme, ha abból tanulunk, ha merítünk belőle és megpróbáljuk a mába átültetni.
A  párhuzam a Pozsonyi csatát megelőző kor és a mai kor között meglepően sok.


  • Akkor is fel volt szabdalva a Kárpát medence, és a magyarok szét voltak a világba szóródva mint ma.
  • Akkor is tartotta magát az őstelepes nemzetrész  (őstelepes nemzetrészünkről írást lásd A magyar nép kialakulása, avagy őshonosak a magyarok a Kárpát mdencében és közbe keleti gyökreink is vannak!  tovább>>>) mint manapság, de akkor is idegen iga alatt nyögött.


Akkor Álmos és fia Árpád összegyűjtötte a szétszéledt magyarság egy részét, visszahozta ide a Kárpát medencébe, egyesítette azt, majd a rátörő Európától megvédte.
A magyarság fennmaradásának egyik esélye ma is az, ha összegyűjtjük a világmagyarság egy részét, visszahívjuk ide őket, és közös erővel újra egyesünk, majd megvédjük magunk.
Ehez három dolgot kell tenni.

  • Az első: Kis közösségbe összefogva az őstelepes magyarságot és azokat akik elfogadnak minket, kis községeket alkotva felélesztjük az embereket, önellátásra törekedve, értékrendünkre támaszkodva, .és megélve hagyományainkat.
  • A második, hogy megpróbáljuk összegyűjteni a világ magyarság egy részét, hazahívni őket, hogy segítsenek eme folyamatokban.
  • A harmadik pedig, hogy fizikálisan is edzük magunk, hogy jó erőnlétben sokáig éljünk, elősegítve nemzetünk feltámasztását.


Egyszóval  Árpád nemzet egyesített., Egyesüljünk ma is.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK