arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
Kiút/megoldások
Kiút/megoldások : Brindza András: A CIVILEK A MAGYAR NEMZETTŐL ÉS KORMÁNYTÓL NEM FÜGGETLEN -- VALÓDI MAGYAR NEMZETI BANKOT AKARNAK !

Brindza András: A CIVILEK A MAGYAR NEMZETTŐL ÉS KORMÁNYTÓL NEM FÜGGETLEN -- VALÓDI MAGYAR NEMZETI BANKOT AKARNAK !

  2012.06.30. 09:06

Az Országgyűlés 2012. VI. 25-én kezdi tárgyalni az MNB-ről szóló új törvény tervezetet !
A válságért felelős pártokat ( MSZMP-MSZP, MDF, SZDSZ, FIDESZ-KDNP ) rossznak, bűnösnek, hiteltelennek és feleslegesnek tartó pártoktól független civilek az alkotmány mellett a mostani MNB-ről szóló törvényt is törvénytelennek ( illegitimnek ) tartják !!!

 


A KORMÁNYZÁS ÉS A GAZDASÁGI FELEMELKEDÉS LEGFONTOSABB ESZKÖZEIT -- A PÉNZKIBOCSÁJTÁS, HITELEZÉS, KAMAT- ÉS ÁRFOLYAMSZABÁLYZÁS JOGAIT A "MAGYAR" ORSZÁGGYŰLÉS 1991-BEN ÁTADTA A NEMZETKÖZI PÉNZ- ÉS HÁTTÉRHATALOMNAK ( Ezt a civilek hazaárulásnak tartják )..!!
EZ A MÉLYÜLŐ VÁLSÁG LEGFONTOSABB OKA -- AZ ÚJ MNB-RŐL SZÓLÓ TÖRVÉNNYEL A FIDESZ-KDNP EZT AKARJA FENNTARTANI !!! MNB = NEM MAGYAR, NEM NEMZETI ÉS NEM BANK !!!

LÁSD BŐVEBBEN : A LELEPLEZŐ KÖNYVÚJSÁGBAN 1999-2000-BEN ( ÉS MÁSOK ÁLTAL FILMBEN ) MEGJELENT NÉHÁNY MEGDÖBBENTŐ ÉS BEIGAZOLÓDÓ ANYAGUNKBAN !!!

http://fennmaradas.uw.hu/leleplezo/leleplezo1999_1.html
NOVUS ORDO SECLORUM AZ ÚJ VILÁGREND (Dr. Drábik János)
Magyarország pénzügyi megszállása?
A kapitalista rákról -- interjú David C. Kortennel
A világ helyzete
Az új világrend jobbításáért, az emberhez méltóbb életért (David C. Korten)

http://fennmaradas.uw.hu/leleplezo/leleplezo2000_2.html
Csak fegyverrel sikerült tönkretenni a Kossuth-bankót Az 1848-as magyar forradalom és szabadságharc igazi oka az önálló magyar pénz megteremtése volt (Dr. Drábik János)
Magyarország pénzügyi szuverenitásának elvesztése (Dr. Drábik János)
Új politikai mozgalom bont zászlót a pénzhatalmi globalizáció alternatívájaként
Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom ( Síklaky István, Brindza András, Éliás Ádám stb. )
Leleplező 2000/2 szám

http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=brindza
Az írás teljes címe - A magánpénzrendszerre (kamatra-kizsákmányolásra), média- és párturalomra épülő neoliberális rendszer megbukott - a rendszerváltás elkerülhetetlen ! ( Brindza András )

http://www.youtube.com/watch?v=hoVfG_UUKW4&feature=youtu.be
Brindza András és Dr. Drábik János az ECHO TV Hangos többség című műsorában (2011.01.11.) beszél a média terrorjáról, a pénzkibocsájtás jogáról, az EU-ról és a kiútról !!!

http://www.youtube.com/watch?v=CvhD9rwaSqE
Pénz mint adósság című film

A CIVILEK ELVÁRJÁK A JOBBIKTÓL, HOGY OLYAN MNB-RŐL SZÓLÓ ALTERNATÍV TÖRVÉNY TERVEZETET VAGY JAVASLATOKAT NYÚJTSANAK BE, AMELYNEK TARTALMA MEGEGYEZIK A FENTI ÍRÁSOK, A LÉTBIZTONSÁG ÉS HARMÓNIA ( Síklaky István ) CÍMŰ PROGRAM KÖNYVÜNK, VALAMINT A Dr. Halász József ÁLTAL KIDOLGOZOTT SZENT KORONA ÉRTÉKREND SZELLEMISÉGÉVEL !!!

ELVÁRJUK MÉG AZT IS, HOGY A TÖRVÉNYRŐL SZÓLÓ VITÁBAN LEPLEZZÉK LE A VÁLSÁGOKOZÓ, BOLSEVISTA-GLOBALISTA PÁRTOK, NEM AZ ORSZÁG ÉRDEKEIT SZOLGÁLÓ, KÁRTÉKONY MNB-S TÖRVÉNYÉT ÉS AZ ÚJ TÖRVÉNY TERVEZETÉT, VALAMINT NÉV SZERINTI SZAVAZÁST KÉRVE SZAVAZZANAK NEMMEL A FIDESZ-KDNP NEOLIBERÁLIS, A VÁLSÁGOT TOVÁBB FOKOZÓ TÖRVÉNY JAVASLATÁRA !!!

A régebbi írásaimat ismerők tudják, hogy sok mindent előre szoktam látni a politikában és a gazdaságban zajló események közül -- úgy gondolom, hogy a rossz, igazságtalan, diktatórikus és hosszú távon tarthatatlan neoliberális pénzrendszer és rendszer további ránk és a világ nagy részére történő erőltetése a régóta fennálló, bűnös médiaterror ellenére is a történelem szemétdombjára juttatja mindazokat a pártokat és politikusokat, amelyek és akik ezt a rendszert a nemzetek-népek akarata ellenére tovább képviselik..!


Brindza András , a 2000-ben alapított Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom alapító tagja, a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetségének tagja

Kelt: 2012. VI. 24-én, Napisten havában

A FENTI ANYAGOT, A TUDATI ERŐTÉR NÖVELÉSE ÉRDEKÉBEN LEGYETEK SZÍVESEK ÁTNÉZNI, MEGOSZTANI ÉS TERJESZTENI !!! KÖSZI
Leleplez?00/2 szám
kapcsolodó:

A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK SZEMÉLYÉRŐL DÖNTSÖN A NÉP -- A MAREVOSZ ÉS AZ ÖFEM FELHÍVÁSA !!! Tovább>>>

Brindza andrás: Milyen is valójában az Európai Unió ? (bővített változat) Tovább>>>

Brindza András: A rendszerváltás elkerülhetetlen ! Tovább>>>

A Civilek üzenete az ATV, RTL,TV2, MTV, Duna Tv,Hír Tv tulajdonosai, vezetői és szerkesztői részére ! tovább>>>

Brindza András:a békementről! Tovább>>>

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!