arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Az Ovb szerint nem lehet népszavazni az Uniós kilépésről.

  2012.03.01. 18:12

 

Az Ovb 2012 február 29.-én meghozta döntését Halász József beadványáról az Európai Uniós kilépésünkről a népszavazás ügyében. Mégpedig nem váratlan mondom azt a döntést hozta, hogy nem lehet népszavazást tartani a kérdésről. Persze csak a belépésről lehet szavazni... A kilépésről nem... ( lsd. Pártfüggetlen népszavazás-kezdeményezés Magyarország ésEurópa minden országa szabadságának visszaállításáért! tovább>>)
Halász József 29ei blogbejegyzésében az okokról és a Jobbikról elmélkedik.

Megakadályozott árverés után, újságíróra támadótt a Végrehajtói kamara elnőke! A szabad riport beszámolója.

  2012.02.25. 08:43

2012 február 22.én az otthonvédő mozgalom újabb sikereket ért el, bizonyítva, hogy lehet elérni sikereket a bankokkal szemben alulról jövő kezdeményezésekkel.

Mint ismert a Fehér Kéményseprők elnökének, Dabasi Tamásnak a mozgósító felhívására több tucatnyi elszánt otthonvédő gyűlt össze a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara Árverési csarnoka bejárata előtt (Budapest, 13 kerület, Váci út 201.) – hogy az egyik társuk otthonának elárverezését megakadályozzák.

A héten ítéletet hirdettek, az erzsébetvárosi ingatlanpanama ügyében!

  2012.02.25. 08:30Az ügyben nyakig benne volt a helyi Mszp és Szdsz, de volt Fideszes kötődése is, összességébe pedig 11 vádlott volt. Tehát jól mutatja a jelenlegi kusza politikai  viszonyokat.A kárt csak részben kell megtéríteniük..
A kerület gazdasági bizottságának egykori Szabad Demokrata elnöke Gál György elsőrendű vádlott 8,5 év letöltendőt kapott és 360 milliós vagyonelkobzásra is büntették, míg szocialista polgármester, Gál György, 1,5 évet kapott.  A harmadrendű vádlott egy évet kapott, a többi kilenc vádlott, csak felfügeszettet. Így ténylegesen börtönbe csak Gál Győrgynek kell vonulni, miután Hunvald György, előzetesben már többet is letöltött, mint amennyit kapott.
Czibula Csaba, a gazdasági bizottság Fideszes tagja is, akit 2009-ben gyanúsítottak meg azzal, hogy több millió forintot fogadott el annak fejében, hogy a bizottságban támogassa az ingatlanok értékesítését, még mind a mai napig szökésbe van.

 

Az év képe az Ősök Napján készült!

  2012.02.18. 08:34

Magyarország egyik neves fotós blogja a http://spottr.hu, fotópályázatot hirdetett 2011 legjobb képeiből. Ahogy a honlap írja" A fotók értékelésénél most se voltunk könnyű helyzetben, de végül egy hosszú szavazás utána meghozta a spottr.hu szerkesztősége a végső döntést". A közel 200 jelentkező közül  a szerkesztőség végül egy az Ősök Napján készült lovas képet választott az év képének!

Elhunyt a volt 3/3asból nemzeti radikálissá vedlett Csurka István író!

Füsti  2012.02.04. 11:26

A 90 előtti rendszerben ünnepelt színdarabíró Kádár és Aczél jóbarátja, az Antal kormány idején vált elvbe nemzeti radikálissá. A  Miép elnökeként sokan hittek neki felnéztek rá. A Miéppel a parlamntbe jutva fokozatosan, ahogy a Miép épült le, került a Fidesz holdudvarába

Ki szelet vet vihart arat? Több országban is égettek Uniós zászlót!

  2012.02.03. 20:15

 

Magyarország után egyre több országban ég az Uniós zászló, tüntetnek az unió Egyesült Államokká való gyúrása ellen.Magyarország és azon belül is a Jobbik engedte ki a szellemet a palackból amikor a Barozó féle kormányunk felé tett diktálmány kapcsán követelte a magyar önrendelkezést, és az Unióból való kilépést. Akkor a színpadon elégettek egy Uniós zászlót, amit sokan nem helyeseltek azok közül se akik maguk is kiléptetnék az országot az Unióból!Azóta Európa több országában, a Svédeknél, a Lengyeleknél és a Spanyoloknál is.

Vona Gábor: "Mi ezzel az nemzet, ember és Istenellenes rendszerrel kompromisszumot nem fogunk kötni."

  2012.01.29. 17:24

 Vona Gábor beszédének kettőharmada a szokásos jó, de politikai lózugokról szólt. De meglepetésekkel is tele volt.
Beszélt a kormány bukásának okairól. Beszélt a keleti nyitásról, ami nem jelentené az Európával való teljes szakítást, hanem inkább a kelet és nyugat közti egyensúlyozást. A beszédének legérdekesebb része a végén jött el, amikor is gyakorlatilag azt mondta el, amit a civilek már 2006 őszén is a Kossuth téren is. A Szent Korona eszmeiségére utalt,, igaz sajnos azt nem fejtette ki, hogy ez mit is jelent, ezért tekinthető üres lózugnak is.
Mi most ezt a részt idézzük, amely így kezdődött:


"Nem vagyunk kommunisták,mert a mi szellemi centrumunk nem az osztályhatalom.
Nem vagyunk Fasiszták mert  a mi szellemi centrumunk nem az államhatalom
Nem vagyunk nemzetiszocialisták, mert  a mi szellemi centrumunk nem a faji hatalom. De nagyon fontos, hogy jól értse mindenki, nem vagyunk demokraták se.
Demokraták se vagyunk.  abban az értelemben, amivé ez mára züllött.

 

Vona évet értékelt! Videóval)!

  2012.01.29. 12:54

 

Miközben a liberális ellenzék az útját keresi, addig létezik egy parlamenti párt, amely miután nem volt még kormányon, és nem is az elmult 22 évbe az országot veszébe sodró liberalizmust képviseli, ezért nincsennek önértékelési gondjaik. Azért tulzás, hogy megkétszerezték szavazóik számát, éshogy Orbán kihívói lennének, de az tény, hogy a jobbik tartja magát. Az elnökük Vona Gábor évet értékelt.

Vona beszélt arról, hogy ők nem zsákbamacskát árulna, beszélt a bukás 4 okáról, a valódi szabadságharcról, amit a Jobbik folytana, a keleti nyitásról és arról, hogy csak most jön az igazi csata.

Évértkelés a barikádról itt>>>

És ahogy a hunhír tudósított. itt>>>

Úgytünik teljes a zavar a liberális és egykori kormányzópártok háza táján!

  2012.01.29. 12:15

 

Az Mszpből kivált Demokratikus Koalíció háza táján lassan a teljes volt SZDSZ összegyűlt. Az Mszp 2/3ados kormányzózásról és balliberális ellenzéki összefogásról álmodik, míg a szétesőben lévő lemondásoktól tarkított Lmp, tovább keménykedik, hogy ők bizony önállóan indulnak 2014ben.

Ron Paul az igazmondó amarikai elnökjelölt?

Fusti  2011.12.10. 20:12

”Tíz év alatt irakiak százezreit bombáztuk és öltük meg. Ez nem bosszantaná Önöket? Ha nem, akkor valami nincs rendjén" - ilyen és ehhez hasonló gondolatok hangzanak el Rom Paul, egyre népszerűbb amaerikai republikánus elnökjelőlt szájából, aki bár még nem a legnépszerűbb, de jön fel, annak ellenére, hogy próbálják elhalagatni.


”Azért vagyunk nagy fenyegetettség alatt, mert sok országot nyomunk el. 130 országban vagyunk ott. 900 katonai bázisunk van világszerte. Össze fogunk roppanni.” Ezt is ő maondja, és még az Irán elleni szankciókat is ellenzi.
Nézük mikről beszél még másképp, mint ahogy politikailag korrekt?

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK