arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
hírek
hírek : Megint mi jártunk rosszul:kétszeresése emelték az Imfnek visszafizetendő pénzt!

Megint mi jártunk rosszul:kétszeresése emelték az Imfnek visszafizetendő pénzt!

  2012.06.24. 10:00

Miközben az emberek figyelmét Horthy és Nyírő  körüli vitákkal elterelték, szép csendben  magyar országgyűlés június 18.án megszavazta a kétszeresére növelt IMF kvóta (300 milliárd forint) kifizetését. Ezzel gyarmati függésünket  erősítette tovább a magyarnak nem nevezhető országgyűlés. Egybedűl  Jobbik képviselői szavaztak nemmel és az Lmp egy része pedig tartózkodott a szavazáskor.  Megint mi jártunk a legrosszabbul.: ez az összeg például a lengyel IMF kvóta 1400 százalékának felel meg. Jelzésül az összeg nagyságára, a magyar lakosság teljes közüzemi tartozása 143 milliárd forint.
 


Az Országgyűlés június 18-i ülésén, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) részére fizetendő kétszeresére növelt kvóta hozzájárulásról (gyakorlatilag tagdíj) szóló törvényjavaslatot elfogadta. A Fidesz frakció minden tagja igennel szavazott, a Jobbik minden tagja nemmel. Az Lmpből 4 képviselő tartózkodott (Karácsony Gergely ,Mike Lajos , Scheiring Gábor , Dr. Schiffer András).
A Jobbik frakcióból Gaudi nagy Tamás egyértelművé tette a törvényjavaslat vitájában, hogy a javaslat elfogadása egyértelműen hazaárulás.

Gaudi elmondása alapján két éves országgyűlés munkájának leggyalázatosabb pillanatait élte meg a  mikor a javaslat embertelen tartalmával szembesült. "Rossz üzenete van annak, hogy közel 300 milliárd forintot a magyar költségvetésnek a Magyar Nemzeti Bank útján ki kell fizetnie a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF), annak az intézménynek, mely arra jött létre, hogy a globalizáció egyik meghatározó oszlopaként a világkormányzás segédcsapataként szétzúzza a nemzeti önállóságban gondolkodó közösségeket. Tudnak-e Önök jó szívvel támogatni egy ilyen javaslatot? - szegezte a kérdést elsősorban a kormánypárti képviselőknek a radikális politikus. Nekem nagyon nem tetszik, mikor mindig csak egy utat javasolnak" - mondta Gaudi, utalva a kormány kommunikációjára, mely szerint nincs más lehetőségünk, mint a 300 milliárdos összeg kifizetése.

Gaudi szerint ezt az utat nem kívánja járni a magyar nép. Érzékeltetve az összeg nagyságát, elmondta, hogy az IMF-nek szánt összegből 60000 (a felszólalásban szóbotlás miatt 6000 hangzott el tévesen) jó minőségű rendőrautót lehetne vásárolni, a rendőrség idei tervezett költségvetése 230 milliárd forint, ennek megfelelő összeget, további 70 milliárddal kiegészítve most odadobnánk az IMF-nek.
143 milliárd forint a magyar lakosság összes közüzemi tartozása, ennek több mint a dupláját adná a kormány a Nemzetközi Valutaalapnak.
 A Vitában Gaudi, nagy  Tamás idézte Josepf Stiglitz, Nobel díjas közgazdászt, ( aki az IMF korábbi vezetője volt),ugyanakkor  kemény kritikát mondott el a Nemzetközi Valutaalapról, illetve David Korten volt IMF magas rangú funkcionáriust idézte, aki a Tőkés társaságok világuralma című kötetében leleplezte a Világbank, Nemzetközi Valutaalap és a Nemzetközi Kereskedelmi Szervezet (WTO) globalizációs triászának világkormányzás megvalósítását célzó kártékony törekvéseit.


,,Ne tegyék a kést a magyar emberek torkára! 143 milliárd forint költségvetési összegből lehetne tehermentesíteni az embereket a köztartozások alól. Gondoljunk már bele, hogy hány család, hány százezer ember életét az keseríti meg, hogy azokat a bizonyos rettenetes sárga csekkeket nem tudják időben kifizetni, és jön a végrehajtó, jön a lakásvégrehajtás. Életek esnek szét, megy tönkre az emberek megalkotott munkája, reményei, álmai mennek tönkre, a fiatalok fele most már külföldön keresi a boldogulását. A középső fiam osztályában most jelentette be az ötödik család, hogy indulnak külföldre. Hát mi folyik itt? Milyen országot építenek önök? Húzzunk erre azonnal egy határozott határvonalat, és mondjuk ki: aki a globalizáció térhódításának a híve, és támogatja ezt a javaslatot, az nem lehet a magyar nemzet barátja és támogatója a legszebb szavak ellenére sem!" - hangoztatta szenvedélyes beszédében Gaudi.
Deres.tv nyomán,

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!