arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
hírek
hírek : Megint mi jártunk rosszul:kétszeresése emelték az Imfnek visszafizetendő pénzt!

Megint mi jártunk rosszul:kétszeresése emelték az Imfnek visszafizetendő pénzt!

  2012.06.24. 10:00

Miközben az emberek figyelmét Horthy és Nyírő  körüli vitákkal elterelték, szép csendben  magyar országgyűlés június 18.án megszavazta a kétszeresére növelt IMF kvóta (300 milliárd forint) kifizetését. Ezzel gyarmati függésünket  erősítette tovább a magyarnak nem nevezhető országgyűlés. Egybedűl  Jobbik képviselői szavaztak nemmel és az Lmp egy része pedig tartózkodott a szavazáskor.  Megint mi jártunk a legrosszabbul.: ez az összeg például a lengyel IMF kvóta 1400 százalékának felel meg. Jelzésül az összeg nagyságára, a magyar lakosság teljes közüzemi tartozása 143 milliárd forint.
 


Az Országgyűlés június 18-i ülésén, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) részére fizetendő kétszeresére növelt kvóta hozzájárulásról (gyakorlatilag tagdíj) szóló törvényjavaslatot elfogadta. A Fidesz frakció minden tagja igennel szavazott, a Jobbik minden tagja nemmel. Az Lmpből 4 képviselő tartózkodott (Karácsony Gergely ,Mike Lajos , Scheiring Gábor , Dr. Schiffer András).
A Jobbik frakcióból Gaudi nagy Tamás egyértelművé tette a törvényjavaslat vitájában, hogy a javaslat elfogadása egyértelműen hazaárulás.

Gaudi elmondása alapján két éves országgyűlés munkájának leggyalázatosabb pillanatait élte meg a  mikor a javaslat embertelen tartalmával szembesült. "Rossz üzenete van annak, hogy közel 300 milliárd forintot a magyar költségvetésnek a Magyar Nemzeti Bank útján ki kell fizetnie a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF), annak az intézménynek, mely arra jött létre, hogy a globalizáció egyik meghatározó oszlopaként a világkormányzás segédcsapataként szétzúzza a nemzeti önállóságban gondolkodó közösségeket. Tudnak-e Önök jó szívvel támogatni egy ilyen javaslatot? - szegezte a kérdést elsősorban a kormánypárti képviselőknek a radikális politikus. Nekem nagyon nem tetszik, mikor mindig csak egy utat javasolnak" - mondta Gaudi, utalva a kormány kommunikációjára, mely szerint nincs más lehetőségünk, mint a 300 milliárdos összeg kifizetése.

Gaudi szerint ezt az utat nem kívánja járni a magyar nép. Érzékeltetve az összeg nagyságát, elmondta, hogy az IMF-nek szánt összegből 60000 (a felszólalásban szóbotlás miatt 6000 hangzott el tévesen) jó minőségű rendőrautót lehetne vásárolni, a rendőrség idei tervezett költségvetése 230 milliárd forint, ennek megfelelő összeget, további 70 milliárddal kiegészítve most odadobnánk az IMF-nek.
143 milliárd forint a magyar lakosság összes közüzemi tartozása, ennek több mint a dupláját adná a kormány a Nemzetközi Valutaalapnak.
 A Vitában Gaudi, nagy  Tamás idézte Josepf Stiglitz, Nobel díjas közgazdászt, ( aki az IMF korábbi vezetője volt),ugyanakkor  kemény kritikát mondott el a Nemzetközi Valutaalapról, illetve David Korten volt IMF magas rangú funkcionáriust idézte, aki a Tőkés társaságok világuralma című kötetében leleplezte a Világbank, Nemzetközi Valutaalap és a Nemzetközi Kereskedelmi Szervezet (WTO) globalizációs triászának világkormányzás megvalósítását célzó kártékony törekvéseit.


,,Ne tegyék a kést a magyar emberek torkára! 143 milliárd forint költségvetési összegből lehetne tehermentesíteni az embereket a köztartozások alól. Gondoljunk már bele, hogy hány család, hány százezer ember életét az keseríti meg, hogy azokat a bizonyos rettenetes sárga csekkeket nem tudják időben kifizetni, és jön a végrehajtó, jön a lakásvégrehajtás. Életek esnek szét, megy tönkre az emberek megalkotott munkája, reményei, álmai mennek tönkre, a fiatalok fele most már külföldön keresi a boldogulását. A középső fiam osztályában most jelentette be az ötödik család, hogy indulnak külföldre. Hát mi folyik itt? Milyen országot építenek önök? Húzzunk erre azonnal egy határozott határvonalat, és mondjuk ki: aki a globalizáció térhódításának a híve, és támogatja ezt a javaslatot, az nem lehet a magyar nemzet barátja és támogatója a legszebb szavak ellenére sem!" - hangoztatta szenvedélyes beszédében Gaudi.
Deres.tv nyomán,

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK