arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
hírek
hírek : Dániel Péter most mellé lött. Horty nem háborús bűnös, nem felelős a magyar holokausztért!

Dániel Péter most mellé lött. Horty nem háborús bűnös, nem felelős a magyar holokausztért!

Füsti  2012.05.16. 20:35

Dániel Péter egy liberális ügyvéd. Egy a több ezer hasonló közül. Semmit se tett amivel felfigyelhettek volna rá, de őbenne, van egy magamutogatási vágy. Ezért elkezdett provokálni. Természetesen, ahogy ez a neoliberálisoknál szokás a  magyarságot provokálja.

De most nagyon mellé lőtt. 16án (csütörtökről péntekre) virradó éjjel, ugyanis azon Hotrhy Miklós kereki szobrát  öntötte le vörös festékkel, és tette rá a Háborús bűnös felíratott, akiknek életét több százezer zsidó köszönheti.


Dániel Péter tette önmagát minősíti. Suttyomban az éj leple alatt merte csak megtenni tettét. Ugyan előtte a facebookon, már napok óta írogatott arról, hogy megteszi, de megtévesztően csütörtök déután 2re igérte a végrehajtást.
Emellett történelmi tényeket nem vesz figyelembe, amikor háborús bűnösnek titulálja. a XX. század egyik legnagyobb magyarját. Magyarországon nem volt zsidóüldözés Horthy alatt. Horthy azért csinált úgy mintha egyetértene a nácikkal, hogy védje a zsidókat.
Ezt már angol levéltári íratok is bizonyítják. 1943ban már a kiugráson gondolkodott, és írt levelet az angoloknak eme szándékáról, de az angol diplomácia arra kérte ne tegye, mert amíg nem ugrunk ki, addig viszonylagos biztonságban vannak a zsidók.
 A zsidók számára bezony menedékhelyként működött a pesti gettó. Itt viszonylagos biztonságba élhettek, ahonnan, legalább nem deportálták őket, ha be is vannak zárva. Egy két azóta már eltávozott zsidó ismerősöm,annak köszönhette életét, hogy időbe oda tudott menekülni. Akik nem menekültek velük, azok nem élték túl a deportálást.
A magyar királyságnak akkoriban -nem lévén ütőképes hadserege, amivel ellent tudott volna állni a náciknak- két választása maradt azokban az időkben.
Az egyik, hogy ellenáll. Ezen esetben nagy valószínűség szerint hamar felmorzsolódunk, és utána a teljes náci megszállás alatt elindultak volna a deportálások.
A magyar politika a másikat választotta, azaz színleg a nácik mellett maradt, gettóba zárta a zsidókat, de nem deportáltak közülük egyet se. Magyarán szólva, ha Horthy nincs, vagy nem azt teszi amit tett, akkor nem 44be kezdődik az ami kezdődött, hanem sokkal előbb.

A vörös festék még inkább mellélövés, mert Horty nem baloldali, kommunista, szocialista volt, sőt azokra kifejezetten ellenszenvvel tekitett.
Aki ezt a két tényt  tagadja,

  • az valamit vagy nagyon nem jól tanult meg a második világháborúból,és a kormányó úr neve által fémjelzett magyarországi politikából.
  • vagy szándékosan hazudik.

Tettéért Horthyt a zsidók hálából eltartották élete végéig, viszont a magyarságot, és halálától a kormányzó urat is elkezdték gyalázni.

Jézus óta tudjuk, hogy az önfeláldozás nem kifizetődő, nem szül hálát. Európa se volt hálás, amiért védtük őket a töröktől, most a zsidók se hálásak mert ugyancsak védtük őket. Persze nem várunk hálát azért amit  tette a magyarság, de legalább hazudozni nem kéne.
A kormányzó úr már a mennybe pihen. Dániel Péternek, viszont sokat kellene még változni ahhoz, hogy egyszer szemébe nézhessen a főméltóságú kormányzó úrra. Tetteivel mindenki elszámol a mindenható előtt. Dániel Péternek lesz miért...

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK