arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
Beszámolók

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Több ezer ember a szeretet légkörében demonstrált az europai unióból való kilépéünkért.

  2012.01.14. 18:45


Több ezer vidéki és Budapesti ember vett rész 14.én ma délután kettő órakor a Jobbik által tartott demonstrációhoz, amihez több civil szervezet is csatlakozott. A teljesség igénye nélkül jelen volt az Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom, szinte az összes jelentős Gárda, és a Marevosz is, de látni lehetett HVIMes és Mvszes zászlókat is.

Január 2. budapest Operaház környéke! Feltámadt a nemzeti ellenállás? Összefoglaó beszámoló!

  2012.01.02. 19:16

Összességébe az elvbe ellenzék óriási médiahájpak pár tízezer ember tudott összeszedni. Összenőtt ami összetartozik. Együtrt volt az ellenzék, az Lmp, a az Mszp a Milla a 4K, a szolidalírás és a Gyurcsány féle D.K.. A Jobbik viszont csak lapított mint szar a fűben.

Legközelebb legyünk többen, és mutassuk meg a liberálisoknak, a kormánynak is, mert ők is liberálisok, hogy él még a nemzet.Olvassa az ajánlott oldalakat, további beszámolókért!

Zárásként annyit üzenünk, hogy ismét bebizonyosodott a gyűlöletre, csak a szeret erejével lehet választ adni. ma bebizonyosodott, hogy a hazafiak nem balhézós csürhe, ésha nem provokálják őket, akkor nem mennek neki a rendőröknek. Az a tétel is megbukott, hogy mindenképp kell egy vezér, mert a mai napon ismeretlen weboldal, arc és vezető személyiség nélkül hozott össze több száz embert.

 

Beszámoló a Magyarok Szövetsége 2011. november 26-i országos gyűléséről

  2011.12.13. 19:36

A kunszentmiklósi sportcsarnokba ezúttal nem gyűltünk össze olyan sokan, mint az előző években, és a hangulat sem volt olyan fennkölt. Az elmúlt másfél év nehéz időszak volt a Magyarok Szövetségében is.

Addig és azóta is számtalan lejáratási kísérlet, és támadás történt kívülről, ami belejátszhatott a bizalomvesztésbe, de tudtuk, hogy igazából csak belülről fenyegeti veszély a Szövetséget.


O.J.: A MAREVOSZ elnökének beszéde a szervezet rendezte szimpatia tüntetésen!

  2011.12.09. 16:17

A Marevosz szervezet elnöke azon szervezeti hozzátartozásában mely a Magyarok Világszövetségéhez  is fűzi, melyet elsősorban szívügyének tekint, míg a  MAREVOSZ-t elsősorban tevőleges rendszercsináló szövetségnek, felvállalta a MVSZ mellett  kiállani kívánók szervezett szimpátia tüntetését, hatósági engedélyeztetését, lefolyásánakveszélyeit. 

MVSZ Sajtószolgálat a december 8-i Fővárosi Bírósági tárgyalásról:

MVSZ sajtószolgálat  2011.12.09. 14:59

Húsz perces késéssel kezdődött, és azonnal elmaradt a Fővárosi Bíróságon november 24-én a mai napra kitűzött ítélethirdetés abban a perben, amelyet a Fővárosi Főügyészség indított, a Magyarok Világszövetsége alapszabályának egyes tételeit kifogásolva. Az ügyész azon igyekezete, hogy az alapszabály-vizsgálat örve alatt felügyelő biztost helyeztessen a Magyarok Világszövetsége „fejére” meghiúsulni látszik.

Tüntetés a megszorítások ellen az egykori megszorítókkal!

  2011.10.03. 07:43

Érdekesen ellenmondásosra sikerült az október elsején szombaton tartott szakszervezeti demonstráció.

Százezerből lett úgy tízezer ember. Együtt tüntettek az egykori megszorítók -az MSZP vezérkar, és Gyurcsány- valamint a Fidesznek sok mindent megszavazó Jobbik egyik másik képviselője -pl. Staudt Gábor- .
Szervezet is alapítottak, ugyanakkor sokan elégedetlenkedtek, hogy már megint csak szavak tettek nélkül.

Eddig teljes érdektelenségbe fulladt a szakszervezeti köntösbe öltözettett szocion kormánybuktató!

  2011.10.01. 12:51

Hivatalosan a munkavállalók jogaiért, a megszorítások ellen szerveznek megmozdulásokat napok óta a szakszervezetek a megszorító Mszp vezérkar (pl. Mesterházy) jelenlétében, eddig teljes kudarccal.

Jelentés az eddig egyszer sem méltósággal vonul melegek menetéről!(Foylamatosan frissítve)

  2011.06.18. 14:15

 

(A kép a kuruc.inforól származik. Ezúttal köszönet nekik a szemfülességükért)!Érzezhették megint a melegek a társadalmi el nem fogadottságukat, ami stilusuknak szól, nem a szexuális orientációjuknak. Nagyjából ugynanyian voltak a Hagyományos merkölcs melett kiállok, mint a melegek, ami fenyegett helyzetükben a hazafiaknak nem rosz.A melegekek között egyszerű ember nem sok volt. Ők nem volnulnak. A Szokásos ebből élők, liberális közéleti személyiségek, és külöldiek provokálták csupán az embereket. Kijelenthető a melegség Magyarországon továbbra se ünnep. És ez jó. Persze a rendőrség eljárása felháborító. Körbezárnak füstfelhőbe embereket, és előállítanak elő. Azt hiszem tettek azért, hogy a következő tüntetésükre, még az a pár hazafi se menjen ki aki eddig melettük állt ki. Részletes beszámolót a tovább gombra kattintva olvashat.
Az előtetes kérdésekre választ tudunk adni. Ugyanis végigvonultak, de módosított útvonalon, ez részsiker.A stilusuk, se lett visszafogottabb
. A kuruc.inforól származó  képen egy meleg és kutája látható, ami eléggé félreértehtő. Reméljük csak mi vagyunk rosszindulatúak és nem arra gondolt amire mi, mert az állatokkal való szex imitálása, már téynleg mindennek a teje lenne.

Képgalériánk provokáló melegekről megnézhető tovább>>>

A Kárpát medence feldarabolására emlékeztünk!

  2011.06.05. 14:38

 

Több mint 10 éve emlékezik, minden évben a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) Trianonra, Budapesten úgy, hogy az utódállamok nagykövetségeit meglátogatja. Idén ez június 4én szombaton déluán történt meg, amit megelőzött egy egész napos nemzeti rock koncertsorozat.

Ahogy tíz évvel ezelőtt ezelőtt elképzelhetetlen volt az, hogy ez a nap hivatalos emléknap legyen, és elképzeletlen az, is, hogy az ország miden résén emlékezzenek erre a napra, ugyanúgy elképzeletlen ma az, hogy egyesüljön újra a Kárpát medence. De ahogy a török után egyesültünk, s ahogy a Horty korszak vége felé visszarezeztünk területeket, ki ugyanúgy nem tudjuk mit hoz a jövő.


 

A szokásos jelszavak mellett, "vesszen Trianon, és a tothozás, románozás mellett, erősödtek az általunk is jobbnak vélt hangok. Több embernek is el lett magyarázva, hogy nem a toth (szlovák) és román (oláh) kisembert kell utálni, hanem a soviniszta ránk uszított vezetőiket.

Annak ellenére, hogy Kárpát medence szerte voltak megemlékezések, elég sokan gyűltek össze a központi megemlékezésen is. Több ezren egyes vélemények szerint tízezren is voltunk. A Kossuth tér szokásos alapemberi mellett, jelen volt a szervező HVIM, A Marevosz, a nem jobbikos- Nemzeti Gárda, a Jobbik és annak ifjúsági szervezete, és még sokan mások.

Felemás szakszervezeti tüntetés!

  2011.04.10. 15:49

 Sok mindent olvasni a tegnapi április 9.-ei tüntetésről!

Egyfelől sok becsületes munkásember volt kint, ami jó dolog, másfelől viszont álságos módon kint volt a teljes Mszp/Lmp vezérkar, és az össze szocion/liberális megvezető szakszervezeti vezető. Az, hogy a munkásemberek egy része végre 20 év után kiáll a jogaiért, és megértette, hogy tüntetni, nem ördögtől való jó. Másfelől, ha azt gondolják, hogy a a Ligán kívül a többi szakszervezet, most majd értük áll ki, akkor nagyot tévednek.

Szinte karneváli hangulat volt a Hősök terén, egy fele, ahol Európa sok országából jöttek a munkások, és végre a magyar dolgozók is megmozdultak. Dobosok, síposopk, kürtösök, és karneváli zenekavalkád mindenfele.

Jellemző a demonstráció vonalára, hogy a magyaros öltözékre semmi rosszat nem mondtak. Egy átlag Budapesti napon, vagy Fideszes nemzeti rendezvények, több beszollást roszalo furcsáló lenéző tekintet kap az ember fia a magyaros öltözködésért, mint itt. Természetesnek vették, hogy magyar ember magyar ruhában van kint. Ha a szokásos liberális vagy szoci kötődésű tüntetés lett volna, akkor a magyar ruhába bújt embert, minimum leparsztozzák, rosszabb esetben lenácizik. Ez inkább az világszerte már megszokott, határokon átívelő alterglobos megmozdulások sorába illeszkedett, mint a hazai utóbbi időbe megtartott, civilnek álcázott liberális és álbaloldali megmozdulások sorába

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK