arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
Beszámolók
Beszámolók : 2012 október 23ka:Tüntetések és végzetes megosztás!(Videokkal folymatosan frssítve!)

2012 október 23ka:Tüntetések és végzetes megosztás!(Videokkal folymatosan frssítve!)

  2012.10.24. 09:46Sok dologra választ adott 2012 október 23ka. Egyfelől kiderült hogy az ellenzék nagy hangja mellett a kormány támogató még mindig jóval többen vannak. Számokba nem mennénk bele, de az tuti, hogy a Kossuth éren Orbán beszédét jóval többen hallgatták, mint a hányan a Jobbik megemlékezésén, vagy a Millán voltak.
Másfelől ismét kiderült, hogy a pártoknak, csak ürügy a nemzeti ünnep, ugyanis, mind a Millán, mid a Jobbikon elhangzott beszédek, mind Orbán beszéde inkább volt aktuálpolitikai üzenet, mint megemlékezés.

A nemzeti civilek ebből a szempontból Jól vizsgáztak. Az Magyarok Világszövetsége (MVSZ)  és a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ) megemlékezése ugyanis valóban megemlékezés volt.
Menjünk sorjában.

 


 A legfontosabb a közös családi ebéd után 2 körülle értem a városba.
14.30kor kezdődött a  Városháza parkba több tucatember részvételével a  MAREVOSZ és a Rendszerváltó Fórum megemlékezése, amihez csatlakozott a Koppány csoport, és részt vett rajta .a TAHSZ egyik főszervezője a MAREVOSZ tiszteletbeli elnöke Fetzer János is.
 Itt Tatár József beszélt arról, hogy a helyszín szimbolikus, hiszen 56 50. évfordulóján itt indult a tank, itt kezdődött az ünnep legbrutálisabb rohama a tüntetők ellen. Beszédet mondott még itt a Koppány csoprt egyik vezéregyénisége Balogh Béla, és a véletlen szerencse folytán 2006ban a tankról elhíresült Gyuri bácsi is.
A megemlékezésen meghallgattatták az érdeklődök, a Széna téri 56os hős Ekrem Kemál fiának  az azóta már Csaba királyfi égi seregébe költözött Ekrem Kemál Györgynek 2008as meglélegező beszédét. Majd a részvevők elénekelték a himnuszt, és átvonultak a magyar rádióhoz, mint 56 egyik szimbolikus helyszínéhez.

Videók hamarosan és folyamatosan feltöltés alatt
Ezek után tudósítónk, benyomást szerezni átvonult a Millára, ami inkább szólt Orbán ellenességről, mint megemlékezésről.
 Itt a változás jegyében zászlót bontott Bajnai aki már politikus lett. A múlt egy szimbolikus emberéven akarják lezárni a múltat a Millások, ami ellentmondás.  
Ezt nemcsak Árpád fiai érezték ellentmondásnak, hanem a Millára kijárók egy része is,ugyanis fele annyian voltak mint egy éve. Ebből nem lesz kormányváltás, maximum az újabb 2/3ort tudják majd megakadályozni.
Tudósítónk átsétált a Kossuth térre, ahol Orbán mondott beszédet. Miután a két esemény egyszerre volt megtartva, így innen is csak benyomásaink vannak.
 Egyfelől itt is fele annyian voltak, mint az első békemeneten,köztük feltűnően sok nyugdíjas és ez is inkább aktuálpolitikai volt,mint megemlékezés. Megállapíthatjuk.ebből nem lesz újabb kétharmad.
Sok aktuálpolitika után, öröm volt megérkezni a Kossuth Lajos utcához, ahol a Magyarok Világszövetsége, és a Magyarok Szövetsége, közösen emlékezett. Félretették tehát az ellentéteket, és együttműködnek, nem egymás ellen dolgoznak.
Itt Molnár V.József megemlékezést sikerült meghallgatnom, aki elmesélte hogyan állítottak át egy Szovjet tankot a magyarok mellé, valamint beszélt arról, hogy a forradalom spontán volt, és senki se irányította csak a Jóisten.
 Későbbiekben arról is halhattunk, hogy a Szovjet rendszer bukását ez a forradalom okozta, bár gyakorlatba elbukott. A szónok szerint, ezen forradalom véres leverése után hasonlott meg a kommunista Internacionálé, és kezdek leválni a Szovjet rendszerről  egyéb országok kommunista pártjai.
 Ezt a megemlékezést a Kárpátia koncertje zárta, akik 2006ba is ott voltak, és akik elsősorban 56os kötődésű dalaikat adták elő.
Összegéébe megállapítható, hogy 56os megemlékezés a pártoknak csak ürügy, aktuálpolitikai szónoklatokra. A Milla is végezetesen  a pártpolitika irányába tolódott el
Választási szövetséget hirdettek, amibe egyenlőre Bajnai féle alapítvány, a Szolidalítás mozgalom, és az egyesületté volt milla van benne, de nem csodálkoznék, ha 2014ig az Mszp, a Gyurcsány féle Demokratikus Koalíció az LMP és a4. Köztársaság nevű képződmény is csatlakozna.  
Másik észrevétel, hogy az Ország továbbra is végzetesen megosztott, és tulajdonképpen valódi megemlékezést, csak a nemzeti civilek tartottak.
Isten Áldja Magyarországot.

Városháza park 2012 október 23.ka 1. videó: Balogh Béla (Koppány csoport).
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!