arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
Beszámolók
Beszámolók : Elkezdődött a heteroszexuálisokat direktbe provokáló Buziolimpia!

Elkezdődött a heteroszexuálisokat direktbe provokáló Buziolimpia!

  2012.06.29. 17:56

Normális heteroszexuálisként eszünk ágába se volt kimenni, ezért a megnyitóról szóló beszámoló részleteit idézzük, a buziellenesnek nem nevezhető indexről.

A beszámolóból az derül ki, hogy itt bizony a sport mellékes, az esti "bulik" a lényeg. El lehet képzelni, mit takarnak ezek a bulik.

De kérdem én, akkor meg minek ez a felhajtás, ha nem direktbe provokálni akarják a hagyományos erkölcsű embereket?

Tehát jöjjenek részletek az index beszámolóiból. A teljes beszámoló elolvasható az indexen itt>>>

 


"Nem, nem az, szuggerálom magamat, biztos csak átragadt rám a szervezők paranoiája, akik még kora délután se voltak hajlandók közölni, hogy az Ajtósi Dürer sori főhadiszálláson lévő gyülekező után hol lesz a megnyitó, nyilván nehogy odacsődítsem az ordítós-kordonrángatós cimboráimat. A honlapon nincsenek feltüntetve a versenyhelyszínek, és azt is kérték, hogy a bulikon ne fényképezzünk – talán abban bíznak, hogy így sikerül megőrizni a látszatot, miszerint ott az érdeklődők valójában Semjén Zsolt szinkrontolmácsolt előadássorozatát hallhatják majd arról, hogy neki is vannak meleg barátai."
...
..."Mindjárt elhányom magam – csípem el az egyik gyakorlóruhás rendőr halk megjegyzését a vigyorgó kollegáknak. Próbálom macsó rendőrszemmel felmérni a résztvevőket, de semmi különös nem látszik. Többségük jóarcú, középosztálybeli nyugat-európai, az átlagéletkor úgy 25-28 év lehet, kevés az igazán fiatal. A férfiak jelentős többségben vannak, a melegfelvonulásokról ismert extremitásoknak nyoma sincs, talán csak a zoknik és a cipők színesebbek a megszokottnál"

...
"Az is nyilvánvaló, hogy bár a(z évente megrendezett) melegolimpia papíron sportrendezvény, szó sincs arról, hogy itt élsportolók vetélkednének egymással. A magyar átlagembernél ugyan sportosabbak, de a parkban, a napsütésben beszélgető melegek között kevés a valóban atletikus alkatú, sok viszont a 40 fölötti, és akadnak jópáran olyanok is, akik ránézésre legfeljebb valamelyik számítógépes sportjátékban rúghatnak labdába. De persze ki tudja, és a programban amúgy sakk és bridzs is szerepel."
...
"Az egész, hermetikusan lezárt park hangulata nagyon távol áll az olimpiai falukétól. Inkább olyannak tűnik, mint egy nyári sporttábor: a melegolimpia egy apropó, hogy összejöjjenek egy nagyot bulizni, és ha már itt vannak, sportoljanak is. Amúgy a rendezvény nemcsak sportot, hanem kultúrát, kirándulásokat is kínál a résztvevőknek, meg egy kisebb, emberi jogi és esélyegyenlőségi témájú konferenciát is."

...

"Az egyik fotós kolléganő megjegyzi, hogy micsoda pazarlás ez a rengeteg gyönyörű pasi. Bár nem érzem át a veszteségét, de tény, hogy ritkán látni együtt ennyi jóképű férfit. Mivel a melegolimpia alapvetően nem úgy melegjogi demonstráció, mint egy melegfelvonulás, itt hiányzik a kisebbségi öntudat harcossága: mindenki mosolyog, az emberek kíváncsian nézelődnek, és mivel nincs külön színű sajtós pass, az esélyegyenlőség jegyében az újságírók, sőt, a marcona rendőrök  is a húspiaci méregetés céltábláivá válnak."

...
"Jó lesz úszni is, de az esti bulikat várjuk a leginkább"– mondja Andrea, a népes olasz delegáció tagja, aki egyáltalán nem fél attól, hogy ittléte alatt támadások célpontjává válhat, mert meleg. "

A teljes beszámoló elolvasható az indexen itt>>>

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK