arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
Beszámolók
Beszámolók : Március 30 történései!

Március 30 történései!

  2012.03.31. 12:37

Egy átlagos hűvös szeles pénteki nap is lehetett volna december 30.ka, De másképp alakultak a dogok.

Schmitt Pál doktorija körül kialakult Plágium botrány miatt tüntet a köztársasági elnöki hivalal előtt lemondást követelve az Lmp, ahol megjelentek Schmitt mellett tüntetők és Hvimes fiatalok akik királyságot követeltek.

A Károlyi szobor hűlt helyén tüntetett a szoborért az Mszp, ahol pedig Jobbikos fiatalok jelentek meg, és egy Jobbikosnak betört a feje. Közbe pedig történt két flashmemóriaszerű útlezárás, ami előállításokkal végződött. Az összefoglaló beszámoló végén a királyságpártiak szorólapja olvasható!


Az Lmp szervezett demonstrációt a köztársasági elnök ellen.Itt Schmitt Pál melletti tüntetők is megjelentek, és királyságot akaró hazafiak is. A királyságpárti hazafiak megkérdezték a liberálisokat, hogy hol voltak amikor 2006ban kiderült, hogy csalással nyertek választást, vagy amikor békés tüntetőket vertek, lövöldöztek a rendőrök.

A parlamentnél több százan vonultak este a Jászai Mari térről a Károlyi-szobor hűlt helyéhez.Jelen volt Horváth Csaba, Lendvai Ildikó és Bauer Tamás is. A tüntetés közelében megjelent néhány Jobbikos ellentüntető, amire felálltak a rendőrök, és kettéválasztották a tömeget..A szoborért tüntetők közül valaki fáklyával megdobott egy jobbikost aki mentőknek kellett ellátni.

Ez a tüntetés negyed kilencre már véget is ért, a résztvevőket távozásra szólították fel.


Hídfoglalás péntek este

Történt még egy esemény. Péntek este a Lánchídon a Jobbik ifjúsági tagozatának tagjai, a Szabadság hídon pedig, a Hallgatói Hálózat és az LMP aktivistái próbálták meg akadályozni a forgalmat, hogy így követeljék Schmitt Pál lemondását. Harmadik rendőri felszólításra ugyan távoztak, de a rendőrség ezután igazoltatta őket, és öt embert előállított a IX. kerületi rendőrkapitányságra.
Összefoglalva a történéseket, a parlamenti ellenzék próbálkozik az utcán. a Jobbik kettfelé is támad, bírálva a kormányt és az ellenzéket is, de az emberek még mindíg nicsennek felháborodva. még mindíg jele sincs olyan ellemi erejű felháborodsnak, mint 2006ban, amikor csak rendőri terror tudta hatalomban tartani a kormányt.

 

A királyságpárti szórólap szövege a következő:

"Vesszen a köztársaság! Királyságot.

Schmitt Pál körüli botrányok jól bemutatják, hogy a köztársaság nem adhatott mást, csak ami a lényege: hazugságot, csalást, törvénytelenséget.

Bebizonyosodott, hogy a köztársaság a túlzott demokráciával lehetővé teszi, hogy pártok játékszerévé legyen az állami hatalom, cirkuszt csinálva egész Magyarországból, amiből nem kérünk.

Mi nem Schmitt Pál, vagy egyes pártok ellen tüntetünk, hanem a köztársasági elnöki poszt megléte ellen, ami méltatlan I. Szent István, vagy éppen Szent László királyunk emlékéhez, a több ezer éves királyságunkhoz. A köztársasági elnöki poszt a bábok, tutyi-mutyi szerencsétlenek gyülekezőhelye. Államférfiakat akarunk látni az ország élén! Nemzetünk akarata a királyság, nem egyéni érdekek megnyilvánulása, pártocskák programja.

1. Egyik köztársaságról sem szavazott soha a nép, miközben a népszuverenitás lenne a rendszer alapja.

2. A köztársaságok mindig forradalmak, vagy idegen befolyások által jöttek létre, politikai alkuk eredményeképpen, vagy éppen válságok idején.

3. Nincsen magyar republikánus hagyomány, soha nem is volt. A magyarok a királyságot alakították ki maguknak létezési formaként, annak is egy speciális, a magyarokra formált - apostoli királyság, a Szent Korona országai, Szűz Mária Királysága, stb. - verziójában, amely egyedülálló a világon és lényegében a kezdetektől transzcendentális meghatározottsággal bír, amelyhez minden esetben és időszakban a magyarság ragaszkodott és elszakadni nem akart (jó példák erre a legnagyobb kataklizmáink, főleg a szabadságharcok).

4. A köztársasághoz olyan szégyenteljes nevek fűződnek, mint: Jászi Oszkár, Kovács György, Kunfi Zsigmond, Kun Béla, Garbai Sándor, Garami Ernő, Linder Béla, Károlyi Mihály, Tildy Zoltán, Nagy Ferenc, Szakasits Árpád, Varga Béla, Rákosi Mátyás, Gerő Ernő, stb.

5. A köztársaságok röpke hat évtizede alatt legalább háromféleképpen próbálkoztak tisztán népuralmi rendszer meghonosításával, idegen alkotmányra építve. Ezzel szemben áll a Magyar Királyság majdnem ezer éve, autoriter, organikusan építkező, saját alkotmányos állami léttel, amelyben a magyarok mindig megújították az alapokat és az eszközöket, ahogyan az érdekük kívánta. Saját maguknak, legitim, törvényes módon, ahogyan a saját törvényeik azt megszabták.

6. Magyarország hagyományos államformája a királyság. Mindig is az volt. A köztársaság soha nem hozott stabilitást, és mint láthatjuk, most is leszerepelt. A királyság nem egy forma, hanem olyan saját rendszerünk, amely szerint és amiben a magyar élni szeretett volna, ezért választotta és alakította ki magának a Kárpát-medencében eltöltött ezer éve folyamán.

Ne Schmitt Pál mondjon le, hanem vesszen az egész köztársaság, mert a hiba az illegitim rendszerben van!"

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!