arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
Beszámolók
Beszámolók : Március 30 történései!

Március 30 történései!

  2012.03.31. 12:37

Egy átlagos hűvös szeles pénteki nap is lehetett volna december 30.ka, De másképp alakultak a dogok.

Schmitt Pál doktorija körül kialakult Plágium botrány miatt tüntet a köztársasági elnöki hivalal előtt lemondást követelve az Lmp, ahol megjelentek Schmitt mellett tüntetők és Hvimes fiatalok akik királyságot követeltek.

A Károlyi szobor hűlt helyén tüntetett a szoborért az Mszp, ahol pedig Jobbikos fiatalok jelentek meg, és egy Jobbikosnak betört a feje. Közbe pedig történt két flashmemóriaszerű útlezárás, ami előállításokkal végződött. Az összefoglaló beszámoló végén a királyságpártiak szorólapja olvasható!


Az Lmp szervezett demonstrációt a köztársasági elnök ellen.Itt Schmitt Pál melletti tüntetők is megjelentek, és királyságot akaró hazafiak is. A királyságpárti hazafiak megkérdezték a liberálisokat, hogy hol voltak amikor 2006ban kiderült, hogy csalással nyertek választást, vagy amikor békés tüntetőket vertek, lövöldöztek a rendőrök.

A parlamentnél több százan vonultak este a Jászai Mari térről a Károlyi-szobor hűlt helyéhez.Jelen volt Horváth Csaba, Lendvai Ildikó és Bauer Tamás is. A tüntetés közelében megjelent néhány Jobbikos ellentüntető, amire felálltak a rendőrök, és kettéválasztották a tömeget..A szoborért tüntetők közül valaki fáklyával megdobott egy jobbikost aki mentőknek kellett ellátni.

Ez a tüntetés negyed kilencre már véget is ért, a résztvevőket távozásra szólították fel.


Hídfoglalás péntek este

Történt még egy esemény. Péntek este a Lánchídon a Jobbik ifjúsági tagozatának tagjai, a Szabadság hídon pedig, a Hallgatói Hálózat és az LMP aktivistái próbálták meg akadályozni a forgalmat, hogy így követeljék Schmitt Pál lemondását. Harmadik rendőri felszólításra ugyan távoztak, de a rendőrség ezután igazoltatta őket, és öt embert előállított a IX. kerületi rendőrkapitányságra.
Összefoglalva a történéseket, a parlamenti ellenzék próbálkozik az utcán. a Jobbik kettfelé is támad, bírálva a kormányt és az ellenzéket is, de az emberek még mindíg nicsennek felháborodva. még mindíg jele sincs olyan ellemi erejű felháborodsnak, mint 2006ban, amikor csak rendőri terror tudta hatalomban tartani a kormányt.

 

A királyságpárti szórólap szövege a következő:

"Vesszen a köztársaság! Királyságot.

Schmitt Pál körüli botrányok jól bemutatják, hogy a köztársaság nem adhatott mást, csak ami a lényege: hazugságot, csalást, törvénytelenséget.

Bebizonyosodott, hogy a köztársaság a túlzott demokráciával lehetővé teszi, hogy pártok játékszerévé legyen az állami hatalom, cirkuszt csinálva egész Magyarországból, amiből nem kérünk.

Mi nem Schmitt Pál, vagy egyes pártok ellen tüntetünk, hanem a köztársasági elnöki poszt megléte ellen, ami méltatlan I. Szent István, vagy éppen Szent László királyunk emlékéhez, a több ezer éves királyságunkhoz. A köztársasági elnöki poszt a bábok, tutyi-mutyi szerencsétlenek gyülekezőhelye. Államférfiakat akarunk látni az ország élén! Nemzetünk akarata a királyság, nem egyéni érdekek megnyilvánulása, pártocskák programja.

1. Egyik köztársaságról sem szavazott soha a nép, miközben a népszuverenitás lenne a rendszer alapja.

2. A köztársaságok mindig forradalmak, vagy idegen befolyások által jöttek létre, politikai alkuk eredményeképpen, vagy éppen válságok idején.

3. Nincsen magyar republikánus hagyomány, soha nem is volt. A magyarok a királyságot alakították ki maguknak létezési formaként, annak is egy speciális, a magyarokra formált - apostoli királyság, a Szent Korona országai, Szűz Mária Királysága, stb. - verziójában, amely egyedülálló a világon és lényegében a kezdetektől transzcendentális meghatározottsággal bír, amelyhez minden esetben és időszakban a magyarság ragaszkodott és elszakadni nem akart (jó példák erre a legnagyobb kataklizmáink, főleg a szabadságharcok).

4. A köztársasághoz olyan szégyenteljes nevek fűződnek, mint: Jászi Oszkár, Kovács György, Kunfi Zsigmond, Kun Béla, Garbai Sándor, Garami Ernő, Linder Béla, Károlyi Mihály, Tildy Zoltán, Nagy Ferenc, Szakasits Árpád, Varga Béla, Rákosi Mátyás, Gerő Ernő, stb.

5. A köztársaságok röpke hat évtizede alatt legalább háromféleképpen próbálkoztak tisztán népuralmi rendszer meghonosításával, idegen alkotmányra építve. Ezzel szemben áll a Magyar Királyság majdnem ezer éve, autoriter, organikusan építkező, saját alkotmányos állami léttel, amelyben a magyarok mindig megújították az alapokat és az eszközöket, ahogyan az érdekük kívánta. Saját maguknak, legitim, törvényes módon, ahogyan a saját törvényeik azt megszabták.

6. Magyarország hagyományos államformája a királyság. Mindig is az volt. A köztársaság soha nem hozott stabilitást, és mint láthatjuk, most is leszerepelt. A királyság nem egy forma, hanem olyan saját rendszerünk, amely szerint és amiben a magyar élni szeretett volna, ezért választotta és alakította ki magának a Kárpát-medencében eltöltött ezer éve folyamán.

Ne Schmitt Pál mondjon le, hanem vesszen az egész köztársaság, mert a hiba az illegitim rendszerben van!"

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK