arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
Beszámolók
Beszámolók : Beégtek az Antifák február elsején!

Beégtek az Antifák február elsején!

  2012.02.03. 18:45

.
Totális kudarcba fulladt a liberálisok és antifasiszták február elsejei tüntetése, az új színház előtt. Mind létszámban, mind lendületben győztek a leszélsőjobbozott hazafiak. Mind a két helyszínen többen voltak a radikálisok, hiába volt kint az antifák mellett az Msz(M)p és a Gyurcsány féle Demokratikus koalíció, és hiába állt mellettük a karhatalom (rendőrség ) is. Úgytűnik, Magyarország, még mindig nem Németország vagy Spanyolország, itt nem vadásszák antifasiszták a nemzeti jelképes embereket.


17 óra környékén óriási volt a készültség az Új színház környékén. Az Mszps időket idézte az is, hogy a rendőrség főleg a nemzeiteket vegzálta, zárta körbe és állított elő közülük néhányat. A nemzetiek ügyesen, beférkőztek az antifasiszták közé, kordont is lebontva. Hiába erősítette az antifák sorait az Mszp, és a D. K. néhány tagja, és hiába nem állt a hazafiak mellé a  Jobbik hivatalosan, mind létszámban, mind lendületben a leszélsőjobbozott hazafiak győztek. Ha kellett szétszéledtek, vegyültek a tömegbe, de nem hagyták magukat kiszorítani előállítani. Sajnos szorványos "mocskos zsidók" skandálás is hallatszott amihez a végén lesz egy megjegyzésünk, de összességébe megint nem jogos a hazafiak leszélsőjobbozása, akik között feltűnt egy két Jobbikos, és Toroczkai László is.
Gyakorlatilag egy beszédet, se lehetett végighallgatni. Az Új-színház előtti demonstráció végén a liberálisokkal erősített antifasiszták átvonultak a egyik kedvencük Károlyi Mihály szobrához demokráciát éltetni a komunsita tömeggyilkos Che Ge vara zászlójával. A hazafiak ide való átvonulását időelegesen megakadályozták a rendőrök, de szerencsére azért eljuttattak a hazafiak is ide, és itt is belefojtották a szót a gyűlölködőkbe, akik a köztársaságot éltették felejthető kettős mércét sugárzó beszédekkel. A beszámolók szerint a néhány antifát úgy kellett innen kimenteni.
Ami hírportálunk megjegyzését illeti. Egyfelől örömteli, hogyha az állnemzeti Fidesznél még nem is vannak többen a radikális hazafiak azért az antifáknál igen.
 Másfelől viszont, ideje volna a hazafiaknak 2006 őszéhez hasonlóan elküldeni soraikból a valóban szélsőjobbosokat.
 2006 őszén a leszélsőségesezett tüntetők ugyanis kifütyülték, belefojtották a szót a zsidózókba. Ideje volna újra megtisztítani soraink. Nem a média elvárása miatt, hanem a tisztességünk érdekében, mert a hazugságra nem lehet hazugság, a gyűlöletre gyűlölet, a kirekesztésre kirekesztés, az általánosításra általánosítás a válasz.
Füsti

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK