arpadfiai-Szent Korona értékrend
Menü
 
óra
 
Magyar Árú
Magyar Árú : Még kapható a májusi Karpatia! - A globalizáció ellenes dossziéval!

Még kapható a májusi Karpatia! - A globalizáció ellenes dossziéval!

  2012.05.30. 17:42


A Karpatia a gondolkodó magyarok lapja, markánsan nemzeti kiadvány. Mi nem a bajokon rágódunk, hanem a megoldást, a kiút alternatíváit keressük és tárjuk az olvasók elé. Friss, májusi számunkban:
- Z. Kárpát Dániel felvázolja, hogy lesz „magyar termék” a zambiai paprikából, és milyen szellemi forradalmon keresztül védhetjük meg földjeinket, vizeinket, az évszázad fegyvereit!
- Szentmihályi Szabó Péter a Kun Bélát és Károlyit védőkkel szembeni csata eszközeit taglalja
- Hegedűs Enikő néven nevezi az országhódítókat, megtudjuk, milyen eszközökkel viszik a földünket vidéken és a belterületeken egyaránt – ezekből felsejlik a védekezés újta.
- Kerítésbontás közben: az Ismerős Arcok jelentkezik a néplélek frontvonaláról, Nyerges Attila feleleveníti 2006. forró őszét is!
- Neveket akarunk hallani! – páratlanul népszerű rovatunkban feltárjuk a módszerváltás felelőseit, megnevezzük azokat, akik eladták a szabadságunkat, ezúttal a Horn-kormány utolsó árulóinak felfedésével, a média árulóinak bemutatásával.
- Hétköznapi hősök rovatunkban Nyári Enikő gyermekápolót mutatjuk be, valamint a csecsemők gyógyítása közben elpotyogott könnyeket, reményeket.
- Romániából hígítanák a békési vizet? – elképesztő környezeti merénylet lehetőségére bukkantunk, még éppen időben, hogy megakadályozzuk a bajt.
- Smaragdfa – hazai nemesítésű növény őrizheti a klímát és állíthatja meg az alföldi sivatagosodást!
- Ungváry Zsolt feleleveníti, hányszor és hogyan védtük meg Európát, s mit (nem) kaptunk cserébe.
- Mi lesz az olajkorszak után? – a Karpatia időutazást tesz az eljövendő, szebb új világba, érintve a mindennapok viszontagságait és örömeit is.
- Jó üzlet a puska – kik és mennyi keresnek napjaink háborúin? Tényekkel, számokkal, felelősökkel!
- Levelek a múltból – feltárjuk nagyanyáink gyógyító tudását és bölcsességét.
- Aki legyőzetve is győzött – bemutatjuk Mindszenty hősi életét.
- A „tudatvédő” táplálék mibenlétét is megfejtjük a Táltos Ételfutár vezetőjével.
- Élő őstörténetünk rovatunk a hazatérés-kori magyar falu mindennapjait eleveníti fel, megmerítkezve a régi magyarok világában, harcaiban és ünnepeiben.
- Megválaszoljuk a szkíta-magyar azonosság nehéz kérdéseit, tényanyaggal támasztva alá a folytonosság bizonyítékait.
- Pártusok, a sivatag lovagjai – Marton Veronikával mutatjuk be az ősi birodalom építőinek útját, egészen a Kárpát-medencéig!
E havi, a globalizáció elleni háború dossziéját rejtő számunk sem hiányozhat otthonából!
A Karpatia egyedisége abban áll a nemzeti lapok között, hogy látókörre felöleli nemzetünk megmaradásának, a népesedésnek, a globalizációkritikának, környezetvédelemnek-környezettudatosságnak, a gazdasági önrendelkezésnek, az egészséges életmódnak, a vallásnak, irodalomnak, közeli és távoli történelmünknek, őstörténetünknek-ősműveltségünknek széles tartományait. Műhelyünk önálló elképzeléseket oszt meg a magyarság továbbvezető útjáról, nem pedig mások cikkeit ollózzuk újra, mint számtalan hazai sajtótermék. Így írásaink döntő része teljes mértékben saját „termék”.
A főszerkesztő Z. Kárpát Dániel, az EU-tanázia, a Gének Harca és a Háborúk a vízért c. sikerkönyvek szerzője!
Keresse lapunkat az újságárusoknál, a nemzeti boltokban, vagy fizessen elő a lapban található csekken! Karpatia: 1399 Budapest, Pf. 701/531, Tel: 06204188165 (minden nap 17:30 és 19:30 között).
Az alábbi e-mail címen előfizetői csekket is igényelhet, melyet kiküldünk, így Önnek a feladáson kívül semmivel sem kell bajlódnia.
Ne feledje, lapunk havonta annyiba kerül, mint egy korsó sör. Mégis, ez az összeg a szabad magyar sajtó továbbélését segíti, ehhez hozzájárulni pedig hazafias tett. Lapunk mögött nem áll párt, alapítvány vagy pénzügyi támogató, kizárólag olvasóink! Ezért lehetünk a szabad sajtó egyik utolsó bástyája. Kérjük, Ön is segítse törekvéseinket!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK